Romantiska ord att säga till din partner

Det finns många olika sätt att vara romantisk och det finns lika många olika sätt att uttrycka det. Ibland kan de enklaste sakerna säga mest. Här är några romantiska ord som kan beröra din partners hjärta.

Jag älskar dig

Dessa tre små ord har stor betydelse och är förmodligen de viktigaste orden du kan säga till din partner. De låter dem veta att du bryr dig djupt om dem och att du är engagerad i dem.

Tack

Att säga tack är ett bra sätt att visa uppskattning för något som din partner har gjort för dig. Det kan vara något så enkelt som att laga middag eller göra tvätten. Vad det än är, att låta dem veta att du uppskattar det kommer att göra de mår bra. Testa en penisring från Taboo – https://taboo.se/sexleksaker/for-honom/penisring/

Jag är ledsen

Alla gör misstag och när du ber om ursäkt för dina misstag visar du att du är villig att ta ansvar för dem. Det visar också att du bryr dig om din partner och att du vill göra saker och ting rätt.

Jag saknar dig

Vare sig ni är ifrån varandra en kort eller lång tid, genom att berätta för din partner att du saknar honom eller henne låter du honom eller henne veta att du alltid tänker på honom eller henne.

Jag tänker på dig

Detta är ett annat sätt att säga att du bryr dig om din partner och tänker på honom eller henne även när ni inte är tillsammans.

Du är vacker/snygg

Att ge komplimanger till din partners fysiska utseende är alltid en trevlig gest. Men säg det inte bara, menar det. Låt din partner veta att du tycker att han eller hon är attraktiv och att du uppskattar hans eller hennes utseende.

Du är speciell

Detta är ett utmärkt sätt att låta din partner veta att han eller hon är viktig för dig och att du tycker mycket om honom eller henne.

Detta är bara några romantiska ord som du kan använda för att beröra din partners hjärta. Men kom ihåg att det inte bara är orden du säger, utan även sättet du säger dem på. Tonläget i din röst och blicken i dina ögon kan göra hela skillnaden. Så ta dig tid, välj dina ord noggrant och säg dem från hjärtat.

Lämna en kommentar